Doutzen Kroes terug in top 10 best betaalde modellen

Nederlands topmodel Doutzen Kroes maakt dit jaar haar rentree in de lijst met best betaalde modellen wereldwijd die Forbes ieder jaar maakt. Doutzen heeft een aantal lucratieve contracten met merken als L’Oreal en Piaget. Zij haalde dit jaar maar liefst $8 miljoen binnen. Opmerkelijk is dat er maar weinig Victoria’s Secret modellen in de lijst staan, denk aan Candice Swanepoel of Adriana Lima. Ook Dutchie Romee Strijd staat helaas niet in het lijstje. Opmerkelijk is dat Chrissy Teigen op nummer drie in de lijst staat, zij doet namelijk niet echt veel modellenwerk meer, maar haar online populariteit zorgt toch voor flink wat inkomsten. Het best betaalde model wereldwijd is momenteel Kendall Jenner, zij haalt grote bedragen binnen door campagnes met Estee Lauder, Calvin Klein en Adidas. Toch is haar inkomen te verwaarlozen naast dat van haar jongere zusje Kylie die dit jaar $166,5 miljoen binnenharkte en hierdoor ook nog eens jongste miljardair wereldwijd werd. 

1. Kendall Jenner- $22.5 miljoen

2. Karlie Kloss – $13 miljoen

3. Chrissy Teigen – $11.5 miljoen

3. Rosie Huntington-Whitely – $11.5 miljoen

5. Gisele Bundchen – $10 miljoen

5. Cara Delevingne – $10 miljoen

7. Gigi Hadid – $9.5 miljoen

8. Bella Hadid – $8.5 miljoen

8. Joan Smalls – $8.5 miljoen

10. Doutzen Kroes – $8 miljoen

View this post on Instagram

🌈

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen) on