Filipijnse Catriona Gray (24) wint Miss Universe 2018

De 24-jarige Filipijnse Miss, Catriona Gray, heeft gisteravond in een wervelende show in Bangkok de titel Miss Universe 2018 weten te bemachtigen. Het is de tweede keer in 4 jaar tijd dat de Filipijnen er met de titel Miss Universe vandoor gaat, in 2015 was het namelijk de Filipijnse Pia Wurtzbach die won. Catriona Gray liet maar liefst 93 landen achter zich. Overigens wist geen enkel Europees land door te dringen tot de top 10. Miss Zuid-Afrika werd knap tweede en Miss Venezuela ging er met de derde plaats vandoor. Onze Nederlandse miss Rahima Dirkse haalde helaas de top 20 niet, toch kan zij terugkijken op een geweldige ervaring. Haar National Directors Kim Kötter en Monica van Ee zaten vol trots in de zaal en kunnen niets anders dan trots zijn op hun miss. Catriona Gray is in haar dagelijks leven model, presentatrice en onderwijzeres, zij zal als Miss Universe 2018 een bijzonder jaar tegemoet gaan.