Miss USA onder vuur na gemene uitspraak over Miss Cambodia

Gisteravond was de finale van Miss Universe 2018. Sarah Rose Summers, Miss USA, maakte echter dagen daarvoor een aantal bespottende opmerkingen naar twee van haar medekandidaten. Zo maakte ze Miss Vietnam in een Instagram Live Video belachelijk door wel héél sarcastisch te zeggen dat zij ‘Zooo goed Engels kan’ en Miss Cambodia die kon al helemaal geen Engels en zou daarom geïsoleerd zijn van de rest van de groep. Dit werd door het populaire Instagram account ‘The Diet Prada’ opgepikt, zij vergeleken het met een scène uit de film Mean Girls. Toen begon de ophef pas echt, want er kwamen bijna 8000 reacties op het filmpje. Inmiddels heeft Miss USA haar excuses aangeboden aan Miss Vietnam en Miss Cambodia en lijkt het alsof de drie het hebben bijgelegd na een foto waarin ze een grouphug doen. 

Klik in het filmpje op het pijltje naar rechts voor het tweede deel van de gemene uitspraken van Miss USA.