Onlangs leerden we in de negenstraatjes in Amsterdam het merk Unrecorded kennen. Unrecorded ontwikkelt basics voor mannen en vrouwen van hoogwaardige duurzame materialen. Zo verkopen ze lamswollen shawls, truien en beanies. Daarnaast hebben ze hoogwaardige 100% organische katoenen truien, t-shirts en overhemden in verschillende kleuren en maten. Daniel en Jolle, de eigenaren van Unrecorded, vinden mode belangrijk en er goed uitzien ook, maar wel onder één voorwaarde, het mag niet ten koste gaan van anderen. Hun missie is dan ook om mooie items te creëren, met zo min mogelijk negatieve effecten voor het milieu. Het outdoor merk Patagonia is dan ook hun grote voorbeeld als het op duurzame productie aankomt. Naast mooie basics krijg je ook nog eens een hele fijne service in de winkel, eerlijke uitleg over de items zonder poespas en verkooppraatjes. Heel fijn! Unrecorded shop je online op hun webshop of in hun winkel in de negenstraatjes.