Victoria’s Secret model beschuldigd van fat shaming

Het Australische Victoria’s Secret model Kelly Gale ligt flink onder vuur na nogal een vreemde post op social media. Op haar Instagram stories laat Kelly namelijk zien dat ze bij fastfoodketen In-and-Out was met een groepje vriendinnen. In plaats van een flinke burger begon het model een peer op te peuzelen. Daarna deed ze er nog een schepje bovenop door voor de deur van de zaak te gaan sporten én allemaal groentes te bestellen bij ‘Honor and Greed’. Fans van het model zijn furieus door deze post, ze vinden dat Kelly aan het ‘fat shamen’ is, door mensen die wel eens een burger eten veroordelen op hun gedrag. Bovendien vinden mensen de levenswijze van Kelly niet per se de enige goede, ze is volgens de kritische fans namelijk wel érg dun. Wat vind jij, kan de post van Kelly door de beugel of niet?