Ieder jaar brengt het bekende tijdschrift Forbes de lijst van rijkste Amerikaanse beroemdheden uit. Zo verscheen ook dit jaar het felbegeerde lijstje met daarin maar liefst twee nieuwkomers, waaronder Kylie Jenner (21). Zij verdiende als jongste miljardair dit jaar maar liefst 790 miljoen euro met een haar eigen cosmetica lijn ‘Kylie Cosmetics’. Van dit bedrijf is Kylie 100% de eigenaar en dat levert haar dus enorm veel geld op. Naast Kylie boerde Jay-Z dit jaar ook goed, hij haalde ook zo’n 790 miljoen euro binnen met zijn eigen streamingsbedrijf Tidal. De top drie is gelijk aan vorig jaar met op nummer één George Lucas, hij verdient voornamelijk veel geld met de welbekende Star Wars films. 

  1. George Lucas (4,7 miljard euro)
  2. Steven Spielberg (3,2 miljard euro)
  3. Oprah Winfrey (2,5 miljard euro)
  4. Michael Jordan (1,5 miljard euro)
  5. Kylie Jenner (790 miljoen euro) / Jay-Z (790 miljoen euro)