Danie Bles lanceert Amsterdam Fashion Week Studio

Danie Bles komt met een nieuw concept dat valt onder de Amsterdam Fashion Week. Het evenement keert namelijk in maart terug in de vorm van AFW Studio. In deze editie zal naast mode ook fotografie, kunst en design centraal staan. In de september editie zal er altijd één centrale showlocatie zijn, maar in de maart editie gaat het niet alleen om show maar vooral om de brede programmering waarbij het Compagnietheater als centraal punt fungeert. In het compagnietheater zullen op de begane grond diverse exposities te zien zijn, op de bovenetage zullen de shows plaatsvinden. Deze shows zullen zijn van jong talent maar ook bekende namen. Het programma wordt compleet gemaakt met verschillende talks van diverse sprekers uit de mode-industrie. Eigenaresse van de Amsterdamse Fashion Week, Danie Bles, koos voor het concept omdat ze zelf enorm houdt van afwisseling en verassingen. Door de twee concepten is er meer vrijheid om in te spelen op wat actueel is. Het voornaamste doel van beide edities van Amsterdam Fashion Week blijft om mode dichter bij het publiek te brengen. De AFW Studio editie zal plaatsvinden van donderdag 7 tot en met zondag 10 maart.