Sylvie Meis heeft sinds oktober een nieuw liefje, het gaat om de Nederlandse filmproducent Bart Willemsen die maar liefst 11 jaar jonger is. Sylvie klikt enorm goed met hem en daarom durfde ze hem ook al snel voor te stellen aan Damian, maar ook in de media. Bart is namelijk bekend met Sylvie’s werk en daarom hoeft ze hem niets uit te leggen. Dat is fijn en voorkomt een hoop gedoe. Bart staat nu opeens ook in de picture vertelt Sylvie aan het Duitse blad Bunte. Gelukkig is hij daar erg snel aan gewend geraakt, waarschijnlijk kan hij door zijn nuchterheid goed met alles omgaan. Dat Sylvie gelukkig is met haar nieuwe liefde was goed te zien aan de Stories die ze gister deelde op Instagram, vlak voor de finaleshow van Das Supertalent waar Sylvie jurylid is. Zo noemde ze Bart de beste support bij een foto waarop ze elkaar een kus gaven.