Instagram model Johanna Olsson flink onder vuur

Het Zweedse Instagram model Johanna Olsson ligt flink onder vuur na het plaatsen van een aantal zichtbaar gefotoshopte foto’s. Iedere dag plaatst het populaire model foto’s waarop ze te zien is op plekken over de hele wereld. Niets blijkt minder waar nu men ontdekt heeft dat ze flink wat fotoshop heeft gebruikt. Zo is op de eerste foto hieronder te zien dat haar benen zijn uitgesneden en voor de achtergrond zijn gezet. Ook de kartelrandjes op haar arm verraden hier duidelijk fotoshop. Op de tweede foto zie je dat Johanna letterlijk op de brug is geplaatst, kijk maar eens naar haar voeten. Op de derde foto is het opmerkelijk dat zowel Johanna als de Eiffeltoren scherp in beeld zijn, toch lijkt het erop dat dit beeld echt is, zo schrijft Johanna onder haar foto tenminste. De laatste foto is in een restaurant, hierbij geeft het Zweedse model eerlijk toe dat ze de achtergrond heeft gefotoshopt omdat ze op een minder mooie plek was neergezet in het restaurant. Johanna schreef in een reactie dat ze dit bij drie foto’s had gedaan om de foto’s mooier te maken. We vragen ons nu wel af hoeveel van haar 530k volgers ‘echt’ zijn..