Lil Kleine’s verloofde Jaimie Vaes is zwanger

Lil Kleine en zijn verloofde Jaimie Vaes vierden gister een gezellig kerstdiner met vrienden. De uitgelezen kans om eventueel belangrijk nieuws te vertellen én dat deden ze. Op Instagram stories werd een filmpje geplaatst waarin Jaimie Vaes blij aan de hele groep vrienden de echo foto’s liet zien van waarschijnlijk hun eerste kindje. Al snel werd het vrolijke filmpje weer verwijderd, het stel wilde het waarschijnlijk allemaal nog even uit de media houden, het Instagram account ‘RapNieuwsTV’ was ze echter te snel af en reposte het filmpje op hun account. Daarbij staat overigens ook dat het een jongetje wordt. Kan niet missen toch dat het stel echt in blijde verwachting is? Wij hopen het voor ze en willen ze alvast alle geluk wensen.

Klik op play in het filmpje hieronder.