5x Goede Beauty voornemens voor 2019

Het einde van het jaar zit er aan te komen, tijd om goede voornemens voor 2019 te maken. Op beauty gebied hebben we een aantal goede voornemens die ook jij zou moeten toepassen. Deze vijf voornemens zorgen ervoor dat jij het hele jaar een stralende en verzorgde huid hebt en dat zal je extra zelfvertrouwen geven!

Beauty Voornemen #1. Drink veel water.

Een voornemen die je eigenlijk ieder jaar moet toepassen is het drinken van genoeg water, het is zo eenvoudig en zorgt voor een goed gehydrateerde huid. Denk er aan dat je dus minimaal 1 liter water per dag drinkt.

Beauty Voornemen #2. Slaap genoeg.

Genoeg slaap is misschien ook een beetje een opendeur, maar wel heel belangrijk om een stralende huid te behouden. Genoeg rust zorgt voor een stevigere huid en een uitgeruste uitstraling.

Beauty Voornemen #3. Altijd je gezicht schoonmaken voordat je gaat slapen.

Zorg er te allen tijden voor dat je, je gezicht schoonmaakt voor je gaat slapen. Dit kan al heel eenvoudig met een washandje en lauw water, gebruik niet te heftige reinigingstonics want hiermee kan je de huid ook stuk maken.

Beauty Voornemen #4. Neem af en toe een schoonheidsbehandeling.

Een schoonheidsbehandeling is pure verwennerij, iedere vrouw krijgt er een oppepper van en dat mag je jezelf best af en toe gunnen.

Beauty Voornemen #5. Gebruik niet iedere dag lagen make-up.

Make-up is niet goed voor je huid, het zorgt er voor dat je poriën snel verstopt raken en dat je huid gemakkelijk uitdroogt. Gebruik dus niet iedere dag een laag make-up maar meng bijvoorbeeld een beetje foundation door je dagcrème, zo zie er verzorgt uit maar verstik je de huid niet.