Dit waren de 10 beste looks op Instagram in 2018

Een jaar lang plaatsten we iedere week onze 7 favoriete Insta-looks van die week op Your Daily Fashion News. Maar wat waren nou de beste looks van al deze looks bij elkaar. Wij hebben een selectie gemaakt van onze absolute favorieten én ja dat was een pittige klus! We hebben vooral gelet op de ‘draagbaarheid’ van outfits, zo dat jij en ik deze looks ook kunnen rocken op school, werk of een feestje bijvoorbeeld. Wat vooral opviel is dat less vaak more is en dat hele ‘gekke’ looks dan uiteindelijk toch niet ons meest favoriete zijn. Uiteraard is natuurlijk ieders smaak verschillend, maar toch hopen we dat deze looks ook tot jullie favorietenlijstje behoren. Kijk mee naar de best of the best looks van het afgelopen jaar!

Look #1. Rosie Huntington Whiteley.

Look #2. Claire Cliteur.

Look #3. Negin Mirsalehi.

Look #4. Anouk Yve.

Look #5. Rocio Osorno.

Look #6. Claire Cliteur.

Look #7. Negin Mirsalehi.

Look #8. Anouk Yve.

Look #9. Julie Sarinana.

Look #10. 
Last but not least, onze favoriete look op de Your Daily Fashion News Insta!