Sylvie Meis geniet van liefdesvakantie in Miami

Sylvie Meis (40) is momenteel volop aan het genieten van een liefdesvakantie met haar nieuwe vlam Bart Willemsen (29) in Miami. De twee leerden elkaar in november kennen en sindsdien lijkt het alsof ze onafscheidelijk zijn. Zo bracht Sylvie de kerst door in Tilburg bij haar kersverse schoonouders en kwam Bart haar supporten bij de finale van Das Supertalent waar Sylvie jurylid is. Sylvie is zelfs zo verliefd dat ze op Instagram heel veel durft te delen, bij andere prille relaties was ze daar juist heel voorzichtig mee. Momenteel zijn de twee in Miami en daar genieten ze volop van zon, zee, strand en af en toe een feestje. Op de vele foto’s die Sylvie deelt van haar en Bart in haar stories is te zien dat ze volop aan het genieten zijn. De paparazzi spotte het stel ook nog innig zoenend op Miami Beach.