Sylvie Meis lanceert eigen Fitness App

Sylvie Meis gaat vrouwen helpen met het realiseren van hun sportieve goede voornemens door haar eigen Fitness App te lanceren. Via de App kun je drie tot vijf keer per week trainen met miss Meis. De Duitstalige app zal binnenkort verkrijgbaar zijn in de app-store. Het realiseren van de app was overigens een hele uitputtingsslag voor de blonde schone, want in drie dagen tijd moest alles gefilmd worden. Daarnaast moet ook nog de autocue erdoorheen geknald worden. Sylvie is ondanks de uitputtingsslag enorm trots op het resultaat. Ze denkt dan ook veel jonge vrouwen te kunnen inspireren. Want ondanks dat ze al veertig is denkt ze dat veel vrouwen van rond de 25 nog best jaloers op haar killerbody kunnen zijn. En inderdaad, daar kon Miss Meis wel eens gelijk in hebben.