De geruchten gaan dan Kim Kardashian en Kanye West hun vierde kindje verwachten. De draagmoeder van het stel is namelijk opnieuw zwanger. De eerste twee kindjes, North en Saint, kregen ze zelf. Daarna vond Kim Kardashian’s vaste arts het niet meer verstandig dat ze zelf kinderen kreeg vanwege de complicaties waarmee ze te maken had tijdens haar eerste twee zwangerschappen. Chicago, het derde kindje van het stel, kregen ze dus door een draagmoeder. Zij ontving daar maar liefst 68.000 dollar voor. Slechts enkele dagen na de komst van Chicago was het stel echter alweer bezig met kindje nummer vier. De klik met de draagmoeder was namelijk zo goed dat ze het best nog eens aandurfden. Aan het blad People bevestigde iemand, waarvan de naam onbekend is maar die dichtbij het stel staat, dat de draagmoeder weer zwanger is van een kindje voor Kim en Kanye. To be continued..

Klik op het pijltje naar rechts in de foto voor meer beelden van de Kardashian-West Family.