MTV Presentatoren Monica Geuze en Kay Nambiar blikken met Famke Louise terug op 2018. In het afgelopen jaar brak de zangeres namelijk keihard door en bracht ze maar liefst negen singels uit. Drie daarvan stonden lange tijd in de top 10 van de Nederlandse top 40. Toch was het ook een moeilijk jaar voor de jonge zangeres (20) die plots met heel veel dingen te maken kreeg. Zo brak ze onder andere met haar management. In de video onthult ze dat ze in die periode ‘100% zeker op het randje zat van overspannen zijn’. Zo had ze naar eigen zeggen nergens meer zin in omdat ze overprikkeld werd, de oplossing voor haar was dan ook om even rust te nemen en niets te doen. Daarna besloot ze te breken met haar management dat werd gedaan door Bizzey, Pearl en Jayjay Boske. Inmiddels is haar management overgenomen door Spec het artiestenmanagement bedrijf van Ali B.