DEZE IT-GIRLS MOET JE VOLGEN (WK01)

Instagram is natuurlijk dé plek om inspiratie op te doen. Hier geven de populairste it-girls je dagelijks een kijkje in hun leven, inclusief de meest prachtige outfits, hairstyles en hotspots. Iedere week lichten we op Your Daily Fashion News drie it-girls uit die je echt niet mag missen.

Marina Laswick
Marina Laswick is een super knap Canadees Instagram model. Marina is naast model ook fotografe én professioneel wereldreizigster.

Silvia Garcia
De Spaanse Silvia Garcia heeft een geweldige style waarin bijna in iedere outfit een touch of colour te zien is. Silvia is daarnaast professioneel blogger en heeft ook een YouTube kanaal, helaas is deze Spaanstalig. Haar instagram is een absolute must follow.

Sophie Suchan
Sophie Suchan is een fashion, lifestyle en beauty influencer afkomstig uit Canada. Ze woont momenteel in Los Angeles om haar carrière te boosten. Deze blonde schone blogt en is actief op YouTube.