Touriya Haoud is smoorverliefd op rapper Jalal Oba, zo vertellen ze dat samen aan Shownieuws gisteravond. Het stel leerde elkaar kennen via het zusje van Touriya, waarna zij zichzelf aanbod om een rol in zijn clip te spelen. Hier ontstond het eerste contact en sloeg de vonk na veel facetimen toch echt bij beide over. De rapper staat in de media niet heel goed bekend, zo zou hij twee keer in aanraking zijn geweest met de politie. Waarbij hij in 2014 werd veroordeeld tot drie jaar celstraf. De rapper reed met alcohol achter het stuur iemand aan die daarna overleed. Zijn verhaal deed hij bij Shownieuws, hier verteld hij dat hij de gebeurtenis nooit zal vergeten.

Touriya vind het liefdesgeluk overigens vlak nadat haar voormalig beste vriendin Sylvie Meis die heeft gevonden bij filmproducent Bart Willemsen. Laat dat nou juist de voormalige vriendin zijn die haar momenteel voor de rechter probeert te slepen wegens het verspreiden van leugens. Het gaat hier om het verhaal waarin Sabia Boulahrouz en Touriya Haoud beweren dat Sylvie nooit borstkanker zou hebben gehad. Wanneer en of zij überhaupt voor de rechter moet verschijnen is nog niet bekend.

View this post on Instagram

Verdwalen 07-01 Online Everywhere

A post shared by Jalal Oba (@jalal.oba) on