Hailey Bieber, de vrouw van Justin Bieber én bloedmooi model, deelt op Instagram een emotioneel bericht over haar onzekerheden. Ze schrijft dat ze zich in 2019 meer open wil stellen over de struggles die ze ervaart in het leven. De knappe 22-jarige schrijft dat ze ontelbare keren op Instagram heeft zitten scrollen terwijl ze zichzelf vergelijkt met anderen. Ze voelde zich hier nooit beter door, eerder onzeker, angstig of boos. Hailey ervaart dat ze zich vaak niet goed genoeg voelt in vergelijking met anderen, het voelt alsof ze op zoveel vlakken faalt. Het model is constant aan het struggelen en voelt zich maar weinig zeker van zichzelf. Ze schrijft zelfs dat ze het hier vaak erg moeilijk mee heeft en dat ze zich soms echt gebroken voelt. Ze wil dan ook proberen om in 2019 zichzelf te zijn omdat ze namelijk wél goed genoeg is. Daarmee geeft ze jonge vrouwen de boodschap om dit ook te doen, omdat ook jij genoeg bent én geliefd!