Chiara Ferragni is één van de meest bekende mode influencers van deze tijd, bovendien ook één van de rijkste. De Italiaanse schone is moeder, influencer én pas getrouwd. Bovendien werkt ze inmiddels al 10 jaar in de modewereld, tijd voor een documentaire dus. Het begon allemaal toen ze 21 jaar was en ze haar eigen modeblog ‘The Blonde Salad’ begon. Hierop plaatste ze dagelijks alles wat ze leuk vond in modeland, maar vooral heel veel outfit foto’s. De modeblog bleek al snel een succes en werd uitgebreid met een eigen modelabel. Chiara heeft inmiddels een gelukkig gezin en is getrouwd. De documentaire, gemaakt door een externe Italiaanse filmmaker, zal voornamelijk op haar carrière focussen maar zal ook voor een deel haar gezinsleven laten zien. Experts als Donatella Versace en Maria Grazia Chiuri zullen bovendien in de documentaire voorkomen. Details over de release van de documentaire zijn nog niet bekend, maar hoogstwaarschijnlijk zal dat al dit jaar zijn, we just can’t wait!