Romy Monteiro & Django van Rijn verbreken verloving

Zangeres en musicalster Romy Monteiro en Django van Rijn verbreken hun verloving, de twee gunnen elkaar alle goeds maar gaan nu ieders eigen weg. Romy maakte via Instagram bekend dat het huwelijk definitief van de baan is. In een post waarop Romy terug kijkt op het afgelopen jaar schrijft ze dan ook het volgende:

In 2018 hebben Django en ik, met veel liefde voor elkaar, besloten om onze verloving en relatie te beëindigen. We gunnen elkaar al het moois maar gaan ieder ons eigen pad.

Het stel verloofde zich in maart 2017 en leken daarna lange tijd heel gelukkig met elkaar. Al sinds september vorig jaar plaatste Romy geen foto’s meer met haar ex-liefje, in de media werd er een paar maanden geleden daarom ook al gespeculeerd of het huwelijk nog wel doorging. Helaas heeft Romy het nieuws nu zelf bevestigd.

View this post on Instagram

In 2018 heb ik zó veel mogen mee maken. Op zowel privé als werkvlak. Prachtige projecten mogen doen, nieuwe dingen mogen leren én mooie mensen leren kennen. Maar ook ben ik mezelf en mijn lichaam voorbij gelopen in alle enthousiasme. Alles wat op mijn pad kwam willen aan pakken met beide handen en er vol voor gaan, 24/7. Herkenbaar? 😉 Maar eind ’18 was mijn lichaam helemaal op en eiste het een drastische verandering van manier van leven. Rust, wilde het. Als gevolg hiervan hebben we, in goed overleg met Stage Entertainment mijn theatertour ‘All at Once’ geannuleerd. Begin Januari beginnen met alle repetities van deze prachtige show kon mijn lichaam nog niet aan. De show gaat zó tof worden, dus dat verdiend ook alle aandacht. We doen dus even een stapje terug op werk gebied. Goed zorgen voor lichaam en geest met rust en liefde. Gezondheid voor alles! Maar wel met het doel in 2019 te kunnen knallen hoor! Niet alleen op werk maar ook privé gebied is er veel veranderd. In 2018 hebben Django en ik, met veel liefde voor elkaar, besloten om onze verloving en relatie te beeidingen. We gunnen elkaar al het moois maar gaan ieder ons eigen pad. Alles in goed overleg en uit liefde. Ik moest alles even een plekje geven, het was nogal wat allemaal! Maar ik heb ALLE berichtjes gelezen. Wat een begrip en liefde! Mijn vrienden, collega’s, followers en fans. Echt: dank jullie wel!!!! Precies wat ik nodig had en dat stimuleert mij om rustig de draad weer op te pakken. Iedereen die een kaart heeft gekocht voor de show: nog eventjes geduld! Ik maak het goed, en het wachten dubbel en dwars waard. Heel veel liefde voor jullie! Romy

A post shared by Romy Monteiro (@romymonteiro) on