Huwelijk Wendy & Erland in zwaar weer

Het huwelijk van Wendy van Dijk en Erland Galjaard verkeerd in zwaar weer, dit meldt Telegraaf. Zo zou Erland regelmatig in zijn studio in Amsterdam overnachten in plaats van in hun woning in Nigtevecht. Van een ander in hun relatie is echter absoluut geen sprake, wel bevestigen Wendy en Erland dat het huwelijk onder spanning staat. Al vinden ze het beide veel te vroeg voor een echtscheiding. Erland en Wendy hebben samen een dochtertje en vragen de media dan ook om hun privacy te respecteren, bovendien hebben zij beide nog kinderen uit eerdere relaties. Dat er problemen zijn is dus wel duidelijk. Toch gingen ze onlangs nog samen op vakantie naar Curacao, Erland vindt dit ook een extra bevestiging dat ze goed met elkaar omgaan ondanks de problemen die er inderdaad ook zijn.