Zo gaat Supertrash in 2019 verder na doorstart

Vorige maand werd bekend dat modelabel Supertrash een doorstart gaat maken in 2019. Op de website van het merk staat dit vermeldt, bovendien maakte het merk bekend dat het op de modefabriek in januari hun eerste collectie na de doorstart zal tonen. Verder wisten we nog niet veel over hoe Supertrash er vanaf nu uit zal zien, maar daar komt nu een einde aan. Zo meldt Micha Noot (agent van het merk) aan Quote dat Supertrash niet meer online verkrijgbaar zal zijn, bovendien zal het merk geen eigen brandstores meer krijgen. Het nieuwe Supertrash zal namelijk volgens het ‘shop in shop’ principe gaan werken, zo heeft warenhuis Bijenkorf al interesse getoond. Supertrash heeft ook haar pijlen gericht op Hudson’s Bay, daarnaast zullen er diverse boutiques door het hele land zijn die het merk zullen gaan verkopen. Voormalig oprichtster van het merk, Olcay Gulsen, zal niet bij het nieuwe Supertrash betrokken zijn. De nieuwe collectie zal vanaf 1 juli 2019 in de winkels liggen.