Lil Kleine’s verloofde Jaimie Vaes showt babybuik

Lil Kleine en zijn grote liefde Jaimie Vaes vieren momenteel vakantie in Tulum, Mexico. Tijd voor Jaimie om die mooie babybuik alvast eens te showen aan de rest van de wereld. Het stel maakte met kerst bekend dat Jaimie in verwachting is van hun eerste kindje tijdens een diner met vrienden. Wat we al wel weten is dat het een jongetje wordt, hoeveel weken Jaimie nu precies zwanger is weten we echter niet. Dat Lil Kleine helemaal klaar is voor het vaderschap liet hij onlangs nog weten op Instagram door zijn verloofde in het zonnetje te zetten met deze tekst:

Wilde toch even laten weten hoe trots ik op deze topper ben. Wat ben jij een wereld vrouw, en wat ben ik jou dankbaar dat je ons kindje wilt dragen. Van af nu staat mijn leven in het teken van jullie twee! Bedankt voor het zijn van mijn vrouw en beste maatje 😉 ❤️