Instagram is natuurlijk dé plek om inspiratie op te doen. Hier geven de populairste it-girls je dagelijks een kijkje in hun leven, inclusief de meest prachtige outfits, hairstyles en hotspots. Iedere week lichten we op Your Daily Fashion News drie it-girls uit die je echt niet mag missen.

Saasha Burns
Saasha brengt je in de summer vibes met haar altijd zonovergoten foto’s. Al haar foto’s zijn meer dan perfect op elkaar afgestemd, inclusief de mooiste detail en scenery foto’s.

Jourdan Sloane
Jourdan woont in het bruisende New York, de stad van de mogelijkheden. Haar motto is dan ook ‘The limit does not exist’, én zo is het met naar net. Die vibe krijg je ook bij het scrollen door haar feed, door de geweldige locaties die ze bezoekt en de eindeloos mooie outfits die ze met je deelt.

Emili Sindlev
Voor de meest kleurrijke outfits moet je bij Emili zijn, want in iedere outfit heeft ze wel een opvallend kleurig item verwerkt. Emili is een freelance stylist maar verdient inmiddels meer geld met haar Instagram account dan met haar stylingopdrachten, niet zo gek want van haar Instagram feed krijg je een instant vrolijk gevoel.