Kaj Gorgels gaat Expeditie Robinson presenteren

De geruchtenmolen was al flink aan het draaien maar het is toch écht zo Kaj Gorgels is de nieuwe presentator van Expeditie Robinson. Hij neemt daarmee het stokje van Dennis Weening over. Dennis nam dit jaar ongewild afscheid van het programma en stak niet onder stoelen of banken dat hij het daar behoorlijk moeilijk mee had. Toen Kaj na de finale van Expeditie Robinson 2018 een foto op Instagram plaatste samen met Dennis, met daarbij de tekst ‘We gaan je missen Mr. Robinson’ had niemand meer gedacht dat hij de nieuwe presentator zou worden. Zelf nam Kaj in 2017 deel aan het programma en schopte het toen tot de finale. RTL5 koos dit jaar voor Kaj omdat hij een talent is met lef, humor en scherpzinnigheid, daarnaast weet hij een band op te bouwen met zijn kijkers. Ondanks dat we Dennis natuurlijk heel erg zullen missen als presentator denken we dat Kaj er ook absoluut een feestje van zal maken.