Nicolette Kluijver en dokter Joost Staudt uit elkaar

Nicolette Kluijver en plastisch chirurg Joost Staudt gaan na 7 jaar huwelijk uit elkaar. Het stel trouwde in 2012, maar aan het huwelijk lijkt nu echt een einde te zijn gekomen. Dit schreef Nicolette vanavond zelf bij een foto op Instagram, met de teksten “Sometimes the best thing you can do for someone you love, is to let them go” en “We zullen voor altijd vriendjes blijven”. Nicolette en Joost hebben drie kinderen samen, waaronder een tweeling. Het verdrietige nieuws komt als donderslag bij heldere hemel. Vorig jaar had Nicolette ook al een zwaar jaar toen ze longkanker overwon. Gelukkig voor het gezin gaan Joost en Nicolette op een goede manier met elkaar om. We wensen de twee in ieder geval heel veel sterkte.

Update: Enkele minuten later verwijderde Nicolette de post weer.