Breaking: Wendy van Dijk stapt over van RTL naar SBS

Het is ‘breaking news’, Wendy van Dijk gaat namelijk de transfer maken van RTL naar SBS. Wendy zal bij SBS het populaire dansprogramma Dance, Dance, Dance gaan presenteren dat óók de overstap maakte van RTL naar SBS. Wendy presenteerde overigens in de jaren negentig ook al voor SBS maar stapte destijds over naar RTL om daar bekende zangprogramma’s als Idols, X-Factor en The Voice te presenteren. De presentatrice kijkt ernaar uit om samen te werken met Talpa en verder te bouwen aan Wendy als merk, waaronder onder andere haar eigen tijdschrift valt. Wendy maakte de overstap na een aanbod van mediamagnaat John de Mol. Hij is overigens maar wat blij dat Wendy ‘ja’ zei op zijn aanbod, want hij heeft hiermee naar eigen zeggen echt een ‘Triple A ster’ binnengehaald. Hij is er dan ook zeker van dat hij samen met Wendy haar eigen merk ook nog veel groter en bekender kan maken dan het nu al is.

View this post on Instagram

Opnames Wie Ben Ik? Wat doe jij vanavond??

A post shared by Wendy van Dijk (@wendyvandijk3) on