Nederlands model Summer (9) gaat voor 3 jaar naar New York

Summer de Snoo is pas 9 jaar en nu al een veel gevraagd model. Ze doet het zo goed dat het Rotterdamse meisje een 3-jarig modellencontract heeft getekend in New York. Binnenkort gaat Summer dus met haar familie verhuizen naar New York. Allereerst staat er dan een shoot voor Teen Vogue op het programma, maar ook zit er een grote campagne voor Guess aan te komen. Het piepjonge model deed in Nederland al campagnes voor Nik en Nik van Nikkie Plessen en voor modelabel Reinders. Summer zal in New York hetzelfde traject gaan bewandelen als het mooiste meisje van de wereld momenteel doet, zij is inmiddels wereldwijd bekend. Summer’s manager Anthony Vos zal meereizen naar New York en haar daar begeleiden. Zelf vindt Summer het allemaal fantastisch en wil ze het liefst de nieuwe Doutzen Kroes worden.

View this post on Instagram

Last one I Guess πŸ˜‚

A post shared by S U M M E R de S N O O (@summerdesnooo) on

View this post on Instagram

Le Portrait πŸ‘©πŸΌβ€πŸŽ¨

A post shared by S U M M E R de S N O O (@summerdesnooo) on