Yolanda Hadid (55) deelt sexy kiekje met belangrijke reden

Yolanda Hadid (55), de moeder van de modellen zusjes Bella en Gigi Hadid, deelt op Instagram een niets verhullend kiekje in lingerie. Yolanda schrijft bij de foto helemaal klaar te zijn met plastische chirurgie. Na jaren is ze namelijk vrij van borstimplantaten, fillers, botox, extensions en alle andere ‘bullshit’ die ze dacht nodig te hebben om te voldoen aan de verwachtingen vanuit de maatschappij om een sexy vrouw te zijn. Yolanda schrijft dat je gezondheid je rijkdom is en dat je daarom verstandige beslissingen moet maken in je leven. Een mooie boodschap van een vrouw die door jaren van levenservaring deze lessen kan meegeven aan haar 3.1 miljoen volgers. Aan de foto te zien heeft Yolanda ook helemaal geen plastische ingrepen nodig om sexy te zijn. Bovendien duidt Yolanda nog aan dat het altijd erg belangrijk is om onderzoek te doen naar wat je in je lichaam laat stoppen.