Zo ziet Romee Strijd haar appartement in Amsterdam eruit

Romee Strijd en haar grote liefde Laurens van Leeuwen kochten onlangs een eigen appartement in hartje Amsterdam. De inrichting van het appartement liet het stel over aan Westwing. Het eindresultaat van de make-over van de woning kun je bewonderen in onderstaand filmpje. Het appartement is ingericht in Romee’s favoriete style ‘modern monochrome met een boho-twist’, het kleurenpalet is zwart wit met veel planten en groene accenten. De hele inrichting klopt van begin tot eind, we hopen dan ook dat Romee en Laurens nog vaker naar Nederland zullen komen. Het favoriete plekje van het model in haar nieuwe woning is de eettafel. Bekijk de prachtige inrichting van het mooie appartement in Amsterdam hieronder.

De foto’s van het appartement van Romee en Laurens kun je hieronder nog eens rustig bekijken, klik op het pijltje naar rechts voor meer beelden: