Linda de Mol ook naar SBS om broer te helpen

Linda de Mol gaat ook over naar SBS, zo maakt zij vandaag zelf bekend. Na 11 jaar bij RTL heeft de presentatrice toch de stap genomen om afscheid te nemen en naar de zender van haar broer te gaan. John de Mol had zijn zus gevraagd om hem te helpen SBS tot een succes te maken, dat doet zij dan ook graag. Linda heeft een aantal grote programma’s bij RTL zoals
‘Postcodeloterij Miljoenenjacht’, ‘Weet ik Veel’, ‘Linda’s Zomerweek’, ‘Oh Wat een Jaar’ en ‘Ik Hou van Holland’,  naar eigen zeggen neemt zij de programma’s mee naar SBS. RTL schrijft echter in een statement dat hierover nog wordt onderhandeld. John is erg blij dat zijn zus overstapt naar zijn zender, zo vindt hij dat Linda de kijker weet te raken met humor, warmte en de juiste toon. Ze is volgens John met niemand anders te vergelijken. We wensen Linda in ieder geval alle succes toe met haar carrière bij SBS.