Chantal Janzen drijft spot met vertrek Wendy en Linda

Chantal Janzen heeft op Instagram twee filmpjes geplaatst waarin ze de spot drijft met haar collega presentatrices Wendy van Dijk en Linda de Mol. De twee maakten afgelopen week bekend over te stappen van RTL naar SBS. Chantal Janzen blijft bij RTL en laat op hilarische wijze blijken wat ze van het vertrek vindt van haar voormalig collega’s. Zo is in de filmpjes te zien dat ze het enorm druk zal krijgen omdat ze alle programma’s over moet gaan nemen van Wendy en Linda. Er is dus geen tijd meer voor de verjaardag van zoontje James. Een groter cadeau zit er helaas ook niet in, want Chantal neemt het salaris van beide dames niet over. Bekijk de hilarische filmpjes hieronder.

View this post on Instagram

De dag die je wist dat zou komen. Deel 1 #deel2involgendepost

A post shared by Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) on

View this post on Instagram

De dag die je wist dat zou komen. Deel 2 #deel1invorigepost

A post shared by Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) on