H&M bezig met geweldig vernieuwend winkelconcept

H&M is momenteel druk bezig om het winkelen in stores voor klanten leuker te maken. De winkelketen merkt dat er meer en meer online geshopt wordt en wil hier graag iets aan doen. H&M voert daarom een aantal testen uit met een totaal nieuwe winkel experience. In dit concept zit een bloemist shop-in-shop, een reparatie service, een monogram service en een self checkout service inbegrepen. De nieuwe winkels moeten ervoor zorgen dat klanten de ervaring inspirerend vinden en daardoor graag willen shoppen in de winkels. Daarnaast zal het aanbod in de winkels worden geoptimaliseerd zodat de winkels wat ruimer zijn opgesteld en luchtiger aanvoelen. Bovendien wordt er gekeken of het coffee/café concept ‘It’s Pleat’ waarde toevoegt aan de klantervaring. We just can’t wait tot de winkels er zo uit zien, hieronder alvast een voorproefje.