Huwelijk Amanda Balk voorbij na arrestatie man

Amanda Balk maakte gisteravond via een emotionele post op Instagram bekend weer alleen door het leven te gaan. Amanda trouwde afgelopen zomer met Stavros Statsos op het Griekse eiland Mykonos, hij bleek echter in het criminele circuit werkzaam te zijn. Zo werd hij gearresteerd omdat hij gelinkt werd met drie flinke hennepkwekerijen in woningen in Wassenaar. Amanda was compleet overdonderd en geschokt door het nieuws. Zij dacht dat haar man werkte in de horeca en het vastgoed, niets bleek echter minder waar. Deze vertrouwensbreuk zorgde er dan ook voor dat de twee hun huwelijk ontbinden. Amanda ziet geen kans om het vertrouwen te herstellen met Stavros en wil gaan voor het welzijn van haar dochter Vegas, die zij kreeg met DJ Afrojack. Onder Amanda’s foto lees je haar hele verklaring.