DEZE IT-GIRLS MOET JE VOLGEN (WK03)

Instagram is natuurlijk dé plek om inspiratie op te doen. Hier geven de populairste it-girls je dagelijks een kijkje in hun leven, inclusief de meest prachtige outfits, hairstyles en hotspots. Iedere week lichten we op Your Daily Fashion News drie it-girls uit die je echt niet mag missen.

Sasha Simón
Sasha is altijd chic en hooggehakt, haar outfits worden vaak afgemaakt met een lekker grote zonnebril. Sasha is een ware inspiratiebron voor de vrouw die er vooral heel elegant uit wil zien. Dit is precies de style waar we dol op zijn.

Levi
Eigenlijk vinden we al haar foto’s geweldig, dus een selectie van slechts drie favorieten konden we bijna niet maken. Levi draagt veel outfits met neutrale kleuren, lekker draagbaar voor heel veel verschillende situaties. Daarom kunnen we ook zo goed onze inspiratie halen uit haar looks. Vaak hebben haar outfits een casual twist, zoals een sneaker of een mooie jeans.

Gergana Ivanova
Voor outfits die voldoen aan de laatste fashion trends kun je heel goed bij Gergana terecht. Ze draagt altijd wel iets wat on trend is, nu draagt ze dan ook veel logomania items. Gergana leeft echt ‘the perfect Instagram’ life, dus daar moet je wel een beetje doorheen kijken.