Dit zijn de belangrijkste beauty trends voor 2019

Ieder jaar zijn er weer een aantal prominente beauty trends die we in de gaten moeten houden. In 2019 zal een grote verandering zijn dat we voor meer natuurlijke make-up gaan, daarnaast gaan we van een glowy skin naar een matte look. De lippen mogen gelukkig nog wel lekker opvallend. Dit zijn de vijf belangrijkste beauty trends voor het komende jaar.

Beauty Trend #1. Opvallende lippen.
Met opvallende lippen ga je in 2019 een statement maken. Kies voor een verder naturelle make-up look en spring er uit met een mooie lipkleur.

Beautry Trend #2. Gloss, gloss, gloss.
Gloss gaan we overal terug zien, zowel op de lippen als op de ogen.

Beauty Trend #3. Natuurlijke make-up.
Make-up dragen waarbij je bijna niet ziet dat je make-up op hebt is key in 2019. Deze trend is contrasterend met wat we de afgelopen jaren vooral zagen: meer, meer, meer.

Beauty Trend #4. Lila haar.
Ieder jaar is er wel een gewaagde haartrend. Dit jaar mag je voor opvallende lila lokken gaan. Mocht je dit nou iets te gewaagd vinden voor overdag, ga dan voor een lila pruik voor tijdens een feestje.

Beautry Trend #5. Afpoederen.
Afpoederen komt in 2019 helemaal terug. Waar we het afgelopen jaar nog heel veel glow zagen is dat dit jaar voorbij. Voor dames met een vette huid is dit perfect, want de make-up zal veel beter blijven zitten door de fixatie van het afpoederen.