Xelly Cabau onthult geslacht baby!

Xelly Cabau maakte enkele weken geleden al bekend zwanger te zijn. Gister onthulde ze via YouTube ook het geslacht van de baby. It’s a boy! Xelly verloofde zich afgelopen voorjaar met haar jeugdliefde Beer Muller. Het stel maakte het geslacht van de baby bekend door een ballon gevuld met blauw confetti kapot te prikken. De reacties op de video en op Instagram zijn allemaal super enthousiast. Xelly kan zelf natuurlijk ook niet wachten tot het zover is. Het stel moet nog een paar maandjes geduld hebben want de baby wordt in april verwacht. In de video verteld Xelly ook hoe ze erachter kwam dat ze zwanger was. Verder geeft ze aan dat ze zich de eerste drie maanden behoorlijk slecht voelde, zo had ze een veel te lage bloeddruk en viel ze zelfs een keer flauw op de set van een fotoshoot. Gelukkig zit vooralsnog alles goed met het kleine jongetje in haar buik. Bekijk de hele video waarin Xelly het geslacht van de baby onthult hieronder.