Céline Dion draagt outfit van deze Nederlandse ontwerper

Céline Dion is in de afgelopen twee jaar een echte modeliefhebster geworden nadat ze een nieuwe stylist kreeg die haar leerde om stijlvolle en elegante stukken te dragen van de beste ontwerpers. Dit keer droeg ze voor het eerst een outfit van een Nederlandse ontwerper, het gaat om niemand minder dan Ronald van der Kemp. Céline is zelfs zo’n fan van Van der Kemp dat ze vandaag frontrow bij zijn show zat. Céline gaf bovendien in een interview prijs dat ze zich fierce en elegant voelt in zijn stukken. Een enorm groot compliment voor een ontwerper waar we als Nederlanders ook enorm trots op mogen zijn. De outfit die Céline droeg was een grijs pak met een klein zilveren glimmertje. De 50-jarige zangeres droeg overigens niets onder het ontwerp van Ronald van der Kemp.