Skincare Musthave: Argana Arganolie

Onlangs ontving de Your Daily Fashion News redactie de heerlijke multifunctionele arganolie van Argana. De arganolie van Argana is 100% biologische arganolie afkomstig uit Marokko, rijk aan vitamine E en omega-6.

Wij testen de arganolie een aantal weken voor verschillende toepassingen. De eerste indruk van het flesje was vooral dat het een grote flacon was voor weinig geld, 100 ml kost namelijk slechts €26,99 en is verkrijgbaar in hun webshop. Verder is de verpakking niet heel bijzonder, het etiket is wat eenvoudig voor zo’n fijn product. Want de werking van deze 100% pure arganolie doet niet onder voor arganoliën van veel exclusievere merken. Ik heb de arganolie vooral gebruikt op extreem droge plekjes die ik kreeg door het droge weer. Naast een herstellende functie had de arganolie ook een beschermende functie, want de huid werd door de olie afgesloten van koude wind en andere slechte invloeden van buitenaf zoals bijvoorbeeld fijn stof. Daarnaast vind ik de arganolie van Argana ideaal als lipverzorging. Ik dep het zo’n drie a vier keer per dag op mijn lippen die doorgaans best droog zijn. De olie is overigens ook geschikt om in je haar te gebruiken. De arganolie voedt het haar en geeft ook een mooie glans. Je hoeft slechts enkele druppels over je haar te verdelen voor het beste resultaat. Wij vinden de arganolie van Argana een heel fijn product met een zeer goede prijs kwaliteitsverhouding, de verpakking is niet super bijzonder maar het gaat ten slotte om de inhoud!