DEZE IT-GIRLS MOET JE VOLGEN (WK04)

Instagram is natuurlijk dé plek om inspiratie op te doen. Hier geven de populairste it-girls je dagelijks een kijkje in hun leven, inclusief de meest prachtige outfits, hairstyles en hotspots. Iedere week lichten we op Your Daily Fashion News drie it-girls uit die je echt niet mag missen.

Linda Juhola
Linda Juhola is een Finse modeblogger woonachtig in Stockholm. Op haar prachtige blog vertelt ze over alles dat haar bezighoud op mode en lifestyle gebied. Haar stijl is typisch Scandinavisch en dus lekker minimalistisch, wij houden er van.

View this post on Instagram

Baby it’s cold outside ⛄️

A post shared by L I N D A J U H O L A (@lindajuhola) on

Carolina Nashtai
Carolina is een Portugese it-girl die haar tijd verdeeld tussen Lissabon en het eilandje Madeira. Haar Instagram is een prachtige verzameling van foto’s die perfect bij elkaar passen, een beetje klassiek en vooral heel stijlvol.

View this post on Instagram

@carlywonderss always takes the best pics 🎞

A post shared by Carolina Nashtai (@carolinanashtai) on

Janine Kho
Janine is de eigenaresse van het razend populaire platform Prêt à Pregnant waarbij ze zwangere vrouwen en moeders helpt om stijlvol door het leven te gaan. Janine vlogt daarbij ook nog eens over haar leven als moeder en onderneemster. Zelf draagt Janine ook altijd hele leuke kleurrijke outfits.