Nikkie de Jager gaat werken voor Marc Jacobs

Nederlandse Beauty Guru Nikkie de Jager is immens populair met haar YouTube kanaal ‘Nikkie Tutorials’. Inmiddels is ze zelfs zo goed dat ze werd gevraagd door Marc Jacobs om voor zijn Beauty lijn te komen werken. Daarnaast heeft Nikkie onder andere Kim Kardashian opgemaakt voor een YouTube Tutorial. Het ironische is dat Nikkie ooit werd afgewezen toen ze solliciteerde bij Douglas. Gelukkig hoefde de Nikkie dit keer niet te solliciteren op de functie maar werd ze hier gewoon voor gevraagd. In Nikkie’s nieuwe functie bij Marc Jacobs gaat ze zich bemoeien met alle beauty producten van het merk, hiervoor zal ze dan ook regelmatig in New York te vinden zijn. In de functie die Nikkie gaat bekleden zal ze advies geven over de producten die het merk op de markt wil brengen, een enorme eer voor één van Nederlands meest bekende YouTubers.