Model Joëlle Witschge maakte een paar weken geleden bekend dat ze in blijde verwachting is van haar eerste kindje. Samen met profvoetballer Dave Bulthuis kan zij haar geluk dan ook niet op. Al is niet alles rozengeur en maneschijn, want zo moet ze halsoverkop naar Zuid-Korea verhuizen voor de voetbalcarrière van haar verloofde. Hij gaat namelijk spelen voor FC Ulsun en daarom moet Joëlle samen met de kleine baby in haar buik wel mee verhuizen. De aanstaande moeder gaat haar familie in Amsterdam natuurlijk wel enorm missen. Joëlle’s moeder heeft het dan ook moeilijk met de keuze van haar dochter. Al deed zij vroeger precies hetzelfde, toen zij in haar jeugd ook haar grote liefde Richard Witschge achterna ging. Voor Joëlle is het verhuizen daarom ook niets vreemds, zij woonde als klein meisje al in landen als Spanje, Frankrijk, Engeland en Japan. De verhuizing naar Zuid-Korea ging zo snel dat Dave en Joëlle inmiddels al zijn ingetrokken in hun nieuwe stek in Zuid-Korea, nu is het alleen nog wachten op de kleine baby boy!