DEZE IT-GIRLS MOET JE VOLGEN (WK05)

Instagram is natuurlijk dé plek om inspiratie op te doen. Hier geven de populairste it-girls je dagelijks een kijkje in hun leven, inclusief de meest prachtige outfits, hairstyles en hotspots. Iedere week lichten we op Your Daily Fashion News drie it-girls uit die je echt niet mag missen.

Tine Andrea
Tine heeft oog voor detail en daarom deelt ze ook veel prachtige plaatjes van haar mooiste fashion items met je. Haar looks zijn heel clean maar altijd met iets bijzonders, denk aan een sieraad die je nog nooit eerder hebt gezien of een opvallende riem waar je niet omheen kunt.

View this post on Instagram

All white 🥥

A post shared by Tine Andrea (@tineandreaa) on

View this post on Instagram

🐑 Monday

A post shared by Tine Andrea (@tineandreaa) on

View this post on Instagram

Up close 🐢🐌 by @angelineilmast

A post shared by Tine Andrea (@tineandreaa) on

Darja Barannik
Darja Barannik ontdekten we toen we opzoek waren naar toffe outfits van Copenhagen Fashion Week. Haar outfits vielen ons gelijk op doordat ze excentriek zijn, klassiek en bovendien heel erg fashionable. We do not only love her style maar ook haar manier van foto’s maken is geweldig.

View this post on Instagram

Pink panthers in Copenhagen 💕 #cphfw

A post shared by Darja Barannik (@darjabarannik) on

Hannah van Coco Beautea
De outfits van Hannah moet je gezien hebben om twee redenen, ze zijn namelijk 1. heel draagbaar en 2. heel tijdloos. Dus voor degene die niet het budget heeft om aan alle trends mee te doen en bovendien opzoek is naar outfits die draagbaar zijn in het dagelijks leven zoals naar school of naar je werk, dan is Hannah een absolute aanrader om te volgen.

View this post on Instagram

Hey guys 👋🏽

A post shared by Hannah | COCOBEAUTEA (@cocobeautea) on

View this post on Instagram

Winter whites ⛄️

A post shared by Hannah | COCOBEAUTEA (@cocobeautea) on