Programma Amsterdam Fashion Week Studio bekend

Amsterdam Fashion Week is sinds vorig jaar in handen van styliste Danie Bles. Afgelopen september vond de eerste editie van AFW al plaats onder haar naam, maar de styliste stopt niet met haar vernieuwende ideeën. Op 7, 8, 9 en 10 maart zal Amsterdam Fashion Week namelijk opnieuw plaatsvinden maar dit keer onder de naam AFW Studio. Het studio concept houdt in dat naast de welbekende fashion shows ook kunst, fotografie en design een belangrijk onderdeel van Amsterdam Fashion Week zullen uitmaken. De eerste namen voor de shows zijn in ieder geval al bekend en dat zijn o.a. Nanimounah, Maison the Faux, Stieglitz, Toral Shoes, Sjaak Hullekes, Marlous Breuls, Kimberley Jenneskens, Liesbeth Sterkenburg, The New Originals en Silvian Heach. Het volledige programma zal volgende maand bekendgemaakt worden.