Vorige week hebben we van een heerlijk weekje wintersport genoten in de Franse Alpen. Maar wat trek je aan als je toch redelijk stijlvol op de piste wilt verschijnen maar er niet al te veel moeite voor wilt doen, het is ten slotte vakantie 😉 Ingrid stelde drie looks samen die heerlijk comfortabel zitten, stijlvol zijn en ook nog eens lekker warm.

Look #1. 
Deze heerlijke fijne wollen sweater dress van By Malene Birger combineerde ik met een snake print riempje van Mango. Een lekkere warme panty eronder en mijn zwarte snowboots maakten de look helemaal snow proof.


Look #2.
Van alle looks is dit de meest sportieve look. Ik droeg een heerlijke oversized sweater van Penn & Ink NY. Ik combineerde deze met een strakke zwarte legging en een simpele beanie. Mijn haar liet ik lekker los waardoor de look extra speels wordt.


Look #3.
Voor dit lookje trok ik mijn favoriete Lona Mila velvet pants uit de kast, ik combineerde deze statement piece met een simpele zwarte coltrui van Costes. Voor wat extra warmte droeg ik nog een panty onder mijn broek. Door de lippenstift van MAC (kleur Mehr) zette ik nog wat extra kracht bij het geheel.

Welke van de drie looks is jouw favoriet?