Nederland hoort in lijst met mooiste vrouwen wereldwijd

Experts van de website Missosology hebben onderzoek gedaan naar de landen waarin gemiddeld gezien de mooiste vrouwen wonen. De top 20 is onlangs hier bekendgemaakt en je raad het al Nederland staat er tussen. Weliswaar staat ons kleine kikkerlandje op nummer 20 maar toch is het best knap. Al weten we natuurlijk allemaal dat beauty een subjectief begrip is en vooral is gebaseerd op smaak. Het resultaat is overigens niet volledig uit de lucht gegrepen want de website analyseerde hoeveel missverkiezingen alle landen hadden gewonnen. Op nummer één staat natuurlijk ‘Osmel Sousa’s powerhouse’ Venezuela, het land met de meeste Miss Universe kronen. Dit land wordt op de voet gevolgd door de Filipijnen. Op drie staat het exotische Mexico, waarna Zuid Afrika volgt. Vietnam sluit de top 5 af.