Om deze chique furry jas kun je niet meer heen

Category: ★ Fashion News, Fashion Musthaves

Deze winter zien we bij veel fashionista’s een opvallende jas voorbijkomen met een extreem grote bontkraag en bontmouwtjes. Deze opvallende (fake) furry coats zagen we bij de extreem populaire it-girls Queen of Jetlags, Claire Cliteur en Maja Malnar al op Instagram. De jassen doen ons heel erg denken aan onze chique oma van vroeger die er altijd even keurig bij liep. Merken waar je dit soort toffe jassen heel goed kunt scoren zijn Saks Potts en Monaveen.

View this post on Instagram

COCO WEARING COL10 💓

A post shared by Saks Potts (@sakspotts) on

View this post on Instagram

🌼

A post shared by Claire Rose Cliteur (@clairerose) on

View this post on Instagram

Refuel your soul baby ☕️✨💭

A post shared by Maja Malnar (@majamalnar) on