97-jarige Iris Apfel tekent modellencontract

Model Iris Apfel is met haar 97 jaar het oudste model werelwijd. Ze heeft namelijk een contract binnen weten te slepen bij modellenbureau IMG, één van de grootste bureaus in de wereld. Het is een lang gekoesterde wens die in vervulling mag gaan, want zo is mevrouw Apfel nog nooit eerder vertegenwoordigd geweest door een modellenbureau. Toch deed ze al wel eerder modellen opdrachten, zo was ze bijvoorbeeld het gezicht van een Australisch kledingmerk. Zelf had Iris nooit kunnen dromen om op deze leeftijd nog een covermodel te kunnen zijn. Toch is Apfel geen onbekende in de mediawereld, ze ontwierp namelijk als interieurstyliste de interieurs van maar liefst 9 Amerikaanse presidenten. We kunnen dus wel stellen dat Iris een bijzondere dame is. In haar modellencarrière zal ze zich vooral gaan storten op print en digitale opdrachten, de catwalk vindt ze zelf namelijk nog iets te hoog gegrepen. Het verdere verloop van haar carrière laat ze vooral aan IMG over, want lacht ze, zij hebben er meer verstand van. Oh ja, op Instagram doet Iris het ook niet slecht, want ze heeft al meer dan 1 miljoen volgers.