Deze Beauty Trends zie je nu overal op Instagram

Altijd en overal zijn er trends, op beautygebied is er momenteel ook weer heel wat gaande. Zo is de ‘Yoga Skin’ helemaal on trend, of wat dacht je van groene nagellak? Niet alle trends vinden we even mooi of zijn voor ieder huidtype geschikt. Toch is het leuk om te weten wat op dit moment helemaal in is op beauty gebied.

Beauty Trend #1. Yoga Skin. 
Yoga Skin is een beetje een vreemde trend, maar het gaat erom dat je huid heel erg shined. Dus hoe meer glow, hoe beter. Vandaar ook de naam, want na een lesje yoga heb je altijd een shiny stralende huid 😉

Beauty Trend #2. Glitter oogschaduw.
De kerst is net voorbij, maar toch zie je glitter everywhere. Glitter oogschaduw looks zouden we vooral aanraden tijdens een leuk feestje, maar niet per se voor overdag.

Beauty Trend #3. Rode lippen.
Rode lippen kunnen eigenlijk altijd wel, toch is het komend voorjaar écht een trend. Eentje waar veel mensen alleen maar blij mee kunnen zijn, want extra reden om die rode lippenstift weer eens uit je toillettas te halen.

Beauty Trend #5. Groene Nagellak.
De groen nagellak trend is ons minst favoriet van al deze beauty trends. Al moeten we eerlijk toegeven dat sommige dames deze kleur best goed kunnen hebben. Hier moet je misschien simpelweg een type voor zijn. Onderstaande kleurtjes zou je in ieder geval aan kunnen schaffen om volledig mee te doen met de beauty trends van nu.